Szétnyílt hasizom regeneráló program

Biztonságos és profi edzés a szülés után!

6 hetes ALIZETICS SZÉTNYÍLT hasizom regeneráló torna.

Neked alkottuk meg az Alizetics 6 hetes Szülés utáni Regeneráló Programunkat, mellyel könnyedén visszanyerheted régi alakod! A program szakszerű és egymásra épülő, pontosan
kivitelezett gyakorlatokból áll.

Nap
Óra
Perc
Mp

Kezdd el MA és csatlakozz az örömmel tornázó nők közé!

Mit jelent a szétnyílt hasizom?

Az  egyenes hasizom rostjainak hosszanti irányú szétválását jelenti. Ilyenkor a két izomszövet közötti “hártya” (a Linea Alba) megnyúlik, azaz nem tartja össze a két eltávolodott részt. A szülés után lévő nők nagy többségét érinti, tehát gyakran tapintható kisebb (1–1,5 ujjnyi) rés. Amennyiben az eltávolodás nagyobb, mint 2-2,5 ujjnyi az már nagyobb probléma és foglalkozni kell vele, mert számos egészségügyi elváltozást okozhat. A szétnyílt hasizom nem függ attól, hogy ki mikor szült.

Miért az Alizetics tornát válaszd?

Az Alizetics szétnyílt hasizom program kifejezetten a rectus diastasis, azaz szétnyílt hasizom zárására szolgál. A program szakszerű és egymásra épülő, pontosan kivitelezett gyakorlatokból áll.

A cél a szétnyílt hasizom (rectus diastasis) területének regenerálása, fejlesztése, erősítése.  6 hétben a feladatunk, hogy visszahozzuk az ideg-izom közötti kapcsolatot, aktiváljuk a hasizmokat, tornáztassuk a medencefenék izmait, helyreállítsuk a légzésünket, és megtanuljuk a helyes testtartást.

A program minden izmot átmozgat – a test felső pontjától, a fejtől kiindulva – a törzs és a hát izmain át egészen a lábizmokig. A hajlító feszesítő, felületi mélyizmok működtetésével lehetőség nyílik minden izomzat átmozgatására.

Az izometriás és izotóniás gyakorlatok (izom feszülése és nyújtása) váltakozása kedvező hatással van a szív- és érrendszerre. Az azonos és ellentétes működésű izomcsoportok váltakozva történő foglalkoztatása előnyösen hat a mozgatórendszerre, segít a zsírégetésben.

A medencetréning során az izmok legmélyebb rétegeit erősítjük, azokat, amelyek a test vázát, a csontozatot is támasztják. A medenceizomzat folyamatos használata stabilitást ad az egész testnek és a gerincoszlop optimális nyújtása révén elérhető a helyes testtartás. A célirányos testedzés már néhány óra elteltével javítja a felkar, a derék, a has, a fenék és a comb formáját.

Mindehhez még több energia, jobb mozgáskoordináció, kevesebb alvásigény, megszűnő derék- és hátfájdalom és a természetes étvágykontroll is párosul. Kellemes „mellékhatásként” pedig a program segítségével kitűnően orvosolhatók az olyan jellegzetes női panaszok is, mint a medencefenék-gyengeség, hólyagproblémák, és az inkontinencia.

Mit mond a tornáról egy szakorvos?

"Az Alizetics programsorozat minden izmot átmozgat a test felső pontjától, a fejtől kiindulva, a törzs és a hát izmain át egészen a lábizmokig. A hajlító- feszítő, felületi mélyizmok működésével lehetőség nyílik minden izomzat átmozgatására.
Az izometriás és izotóniás gyakorlatok (izmok feszülés és nyújtás) váltakozása kedvező hatással van a szív- és érrendszerre. Az azonos és ellentétes működésű izomcsoportok váltakozva történő foglalkoztatása előnyösen hat a mozgató rendszerre, segít a zsírégetésben."
Dr. Dankó Zsuzsanna
szakorvos, sportorvos

Rólam

Guld Katalin

Családanya, feleség, vállalkozó

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy azt csinálhatom amit szeretek. Az Alizetics szakmai csapattal közösen olyan hölgyeknek szeretnénk segíteni, akik számára fontos az egészség. 20 év versenysport után nem volt kérdés, hogy a sport világában dolgozzak. A versenysport után fontos volt, hogy egy izületkímélő mozgást végezzek, mert a derekam és térdem megsínylette a sok-sok évet a versenysportban. Az Alizetics által hajlékonyabb lettem, elmúlt a derékfajdalmam és a térdemet sem terhelem az edzések során. Célom minél hitelesebb és szakmailag alaposan kidolgozott programot nyújtani azoknak a hölgyeknek akik hozzám fordulnak.

Az Alizetics szakmai csapattal közösen olyan édesanyáknak szeretnénk segíteni, akik számára fontos az egészség.

Képzettségem

Pécsi Tudományegyetem - Testnevelő tanári szak

Az első diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Testnevelő tanári szakán végeztem majd tudásomat folyamatosan bővítettem. A második diplomámat már család és gyermek mellett szereztem 2022-ben.

Alizetics Kismama Torna oktató képzés

Évek óta dolgozom Alizetics oktatóként eleinte kismama tornákat tartottam aztán intenzív alakformáló edzéseket személyesen és online. Az évek alatt I-II fokozatú Alizetics oktató lettem. Szakmailag folyamatosan fejlődők, mert egy Alizetics oktatónak I-II-III vizsgát kell tenni amit csak az évek alatt érhet el rengeteg gyakorlattal a háta mögött és rengeteg tapasztalattal és tudással. Ez a mozgásforma mindig leköveti az aktuális trendeket, mozgásvilága színes és változatos egyszerűen megunhatatlan.

Kinek ajánlott a program?

Szülés után mikor kezdhetem el a regenerációt?

  • Legalább 8-10 hete volt hüvelyi szülésed
  • 12 héttel a császármetszés után

Mindenképp konzultálj orvosoddal, mielőtt elkezdesz tornázni.

Milyen eszközökre lesz szükségem?

  • érdemes polifoam-on végezni a tornákat
  • gimnasztika labda érdemes kicsit „puhábbra” fújni (25 cm )
  • egy kisebb méretű labda (puha legyen kb. teniszlabda nagyságú- játékboltokban
    beszerezhető)
  • szék

Íme pár előtte-utána fotó a tornázókról:

Legyél te a következő!

A programmal még több energia, jobb mozgáskoordináció, kevesebb alvásigény, megszűnő derék- és hátfájdalom és a természetes étvágykontroll is párosul. Kellemes „mellékhatásként” pedig a program segítségével kitűnően orvosolhatók az olyan jellegzetes női panaszok is, mint a medencefenék-gyengeség, hólyagproblémák, és az inkontinencia.

Vásárlók visszajelzései

"Nagyon élvezem, ezt a programot teljesen kikapcsol és nagyon jól esik mozogni. Eddig minden héten 3x tudtam tornázni, ezen a héten a 2 már megvolt, de minden nap kívánja a szervezetem, úgyhogy igyekszem minél többször beiktatni a napirendbe. 😊 A hasam látványosan kisebb lett és ahogy megvizsgáltam már szépen húzodik is össze, úgyhogy nagyon meg vagyok elégedve eddig a programmal 😊"
Bernadett
"Szuper program, mikor belevágtam nem is gondoltam, hogy ennyire hatásos lesz a torna, már az első héten látható volt a hasamon az eredmény, mindez heti 4 alkalommal értem el. A jövőben is szeretném folytatni, terveim szerint a heti alkalmakat tudom növelni, de minimum a heti 4-et tartani. Előfizettem a videótárra is! Összességében nagyon elégedett voltam ezzel a Szétnyílt Hasizom Regeneráló Programmal. 😊"
Mónika
"Fél éve járok Kata edzéseire heti 2 alkalommal. Szétnyílt hasizom és állandósult derékfájás miatt kerestem fel és nagyon jól tettem. A fájdalom 4 hónap után enyhült, a hasizom szinte teljesen összehúzódott 6 hónap után. Az órák változatosak, van könnyített verzió és normál. Kata szaktudásának köszönhetően sokkal jobban érzem magam. Köszönöm!"
Eszter
"Kedves Katalin! Nagyon jó volt a program! Élvezhető, rendkívül változatos, így szerencsére nem a megszokott uncsi edzős videók! Érezhető, hogy fokozatosan van felépítve, így nem is megterhelő, de mégis érzi az ember másnap, hogy csinált valamit.Tiszta szívből ajánlom!"
Ildikó
"Egyszerűen zseniális a program! A gyakorlatok nagyon tetszenek, nagyon hatásosak! A hasizmom összehúzódott műtétre sincs szükségem! Igaz mindennap végeztem a tornákat, de megérte már szinte vártam a következő alkalmat! Csak ajánlani tudom tiszta szívből! A videótárba folytatom, köszönöm Katalin!"
Ágnes
"Kedves Katalin! Köszönöm szépen, nagyon tetszett a program! Könnyen végezhető gyakorlatsorok, az elején hosszabb később rövidebb idő tartalommal amit egy héten többször is meg lehet csinálni gyerekek mellett is. Sokat javult a szétnyílásom ,fájdalmaim is elmúltak. Köszönöm a profi gyakorlatokat! Másoknak is jó szívvel ajánlom."
Evelin
"Sziasztok! Szavakkal nem tudom leírni, amit érzek, gondolok tapasztalok. Egyszerűen csak annyit tudnék írni, hogy KÖSZÖNÖM, HOGY VAGY!!!!!!!! A 6hetes szétnyílt hasizom tornát a férjemtől kaptam karácsonyra. Először azt gondoltam, hogy ezt is fel fogom adni, és vért fogok izzadni. De mivel szinte depressziós voltam az alakom miatt 2 gyermek után, ezért na mondom gyerünk egyszer kell elkezdeni. Istenem és az első óra után már tudtam ez lesz, ami nekem való, és nem volt bennem a halogatás érzése. Szinte vártam mikor folytatom. Én még ilyen tornával nem találkoztam, ami ennyire hatékony lett volna. Volt hogy 2szer tornáztam egy nap. Nagyon köszönöm, hogy vagy és hálás vagyok, hogy rád találtam. És még folytatom, nincs megállás. 10kg lement, még van 10 hátra. Küldöm a képeket.”
Móni

Hogyan néz ki az online program?

Az otthonod kényelméből tudod végig csinálni a 6 hetes programot. A tornákat videós formában fogod tudni elérni a weboldalon. Minden gyakorlatot végigvezetek és könnyített verziókat is bemutatok. 

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha előfizetsz az Alizetics Torna Videótárra, de mégsem nyeri el a tetszésedet, akkor 14 napon belül írhatsz nekem és visszautalom az árát.

Kezdd el MA, csatlakozz a programba!

Nap
Óra
Perc
Mp

Az Alizetics torna nem terheli a légzést, keringést, szökdelés-,ugrálás mentes, a gátizmokat, a mélyen fekvő izomréteget is dolgoztatja.

Amit kaphatsz a tornától: egy hajlékony, karcsú és harmonikus mozgású test 🙂

Megrendelés

Szétnyílt hasizom regeneráló program

29 990 Ft helyett
most csak 14 990 Ft

29 990 Ft

6 hetes Szülés utáni Regeneráló Program, mellyel könnyedén visszanyerheted régi alakod! A program szakszerű és egymásra épülő, pontosan kivitelezett gyakorlatokból áll. A programhoz a megvásárlás után 8 hétig fogsz tudni hozzáférni.